Mourik viert jaar zonder verzuimongeval

Mourik

Een uitzonderlijke prestatie, zo bestempelt Mourik Industry zijn eigen veiligheidsprestatie. Wereldwijd heeft het bedrijf in een jaar tijd geen enkel verzuimongeval hoeven noteren.

Bij opdrachtgevers in de petrochemie worden regelmatig veiligheidsmijlpalen geboekt van vijf tot tien jaar werken zonder Lost Time Incidents (LTI, of verzuimongevallen). De divisie binnen Mourik heeft alle veiligheidsprestaties van alle locaties wereldwijd bij elkaar opgeteld, en kwam uit op nul verzuimongevallen. Dat is extra speciaal, meent Mourik, en een uitzonderlijke prestatie.

Verzuimongeval

Mourik Industry kreeg hiervoor op de eigen Veiligheidsdag de Safety Award uitgereikt, die Mourik-ceo Kees Jan Mourik op een van de klantlocaties in de Botlek voor zo’n honderdtwintig medewerkers overhandigde aan managing director Raymonde Wagemaker van Mourik Industry. Volgens Mourik is het een prestatie van wereldformaat. Wagemaker kon zich hierin vinden: “Ik wil benadrukken dat deze oorkonde geheel jullie verdienste is en die van jullie collega’s op de andere locaties in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Ik ben bijzonder trots en vind het een voorrecht te mogen werken in een bedrijf waar veiligheid zo hoog in het vaandel staat. Ik verheug me erop hier volgend jaar weer te staan met een award.”

Zie ook: Bedrijven tevreden over veiligheid in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in