MOCE’16 verbindt bedrijven en werkzoekenden (advertorial)

De aanmeldingen voor het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) stromen binnen. Logisch, want op 20 april verzamelen ruim 100 topbedrijven uit de maritieme en offshore industrie zich in het WTC Rotterdam op zoek naar ambitieuze starters en ervaren professionals. Een bezoek aan MOCE bereidt bezoekers namelijk niet alleen voor op de maritieme en offshore arbeidsmarkt, het helpt professionals ook bij hun volgende carrièrestap.

Foto_EuropoortKringen_MOCE_2015-®AicoLind-101

Dit jaar wordt het Maritime & Offshore Career Event voor de tiende keer georganiseerd. Speciaal voor deze jubileumeditie biedt de organisatie de bezoekers een uitgebreid programma. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties bijwonen van exposanten over onder andere interessante projecten en casestudies. Ook kunnen bezoekers in de Maritiemevacaturebank.nl Kubus hun CV laten checken en allerlei tips krijgen over hoe zij zich het beste kunnen presenteren aan hun nieuwe werkgever. Nieuw dit jaar zijn de sollicitatietrainingen die worden georganiseerd door Middle Point.

Maar bovenal staat er een goed gevulde beursvloer met veel oude bekenden. De HR-managers en recruiters van de uiteenlopende bedrijven staan klaar om met u in gesprek te gaan. Zorg daarom voor een goede voorbereiding, want MOCE heeft de afgelopen jaren al velen aan een nieuwe baan of carrièrestap geholpen.

Deze inspirerende dag wordt afgesloten met een business borrel. Voor iedereen toegankelijk en een goed moment om te proosten en met elkaar in contact te komen. Neem dus gerust uw relaties mee naar de afsluitende business borrel van 17.00 uur tot 18.00 uur in het WTC Rotterdam. De borrel wordt aangeboden door de organisatie.

Aanmelden voor een bezoek aan deze carrière- en netwerkbeurs kan via de oranje button op www.MOCE.biz. Hier vindt u ook direct meer informatie over het Maritime & Offshore Career Event 2016, het beursprogramma en de exposantenlijst.

 

Maritime & Offshore Career Event
20 april 2016, WTC Rotterdam

Gratis toegang: 10.30 t/m 18.00 uur

www.MOCE.biz

www.facebook.com/navingomoce