Merkalliantie Rotterdam krijgt versterking

Merkalliantie Rotterdam

Erasmus MC is toegetreden tot de merkalliantie Rotterdam Make It Happen. Dat is goed nieuws voor de slagkracht en het bereik van de alliantie, vindt voorzitter Jannelieke Aalstein.

Rotterdam Make It Happen is een samenwerkingsverband van de gemeente Rotterdam, het Havenbedrijf Rotterdam, Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam Partners, Rotterdam Festivals en Rotterdam Topsport. De alliantie werd vier jaar geleden opgericht, om gezamenlijk de ‘nationale en internationale aantrekkingskracht’ van Rotterdam te versterken.

Merkalliantie Rotterdam

Op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rotterdam werd het nieuws bekendgemaakt dat ook Erasmus MC zich bij de alliantie voegt. Jannelieke Aalstein, voorzitter van de merkalliantie, is er blij mee: “De toetreding van Erasmus MC tot de Rotterdam Make It Happen familie betekent dat de slagkracht en het bereik van Rotterdam Make It Happen verder wordt vergroot. Erasmus MC is nationaal en internationaal een sterke en vooraanstaande speler op het terrein van zorg, wetenschap en -onderwijs; belangrijke speerpunten binnen de Rotterdamse economie.”

Stad binnen de stad

Aalstein roemt het ziekenhuis ook als ‘een gezichtsbepalende instelling’: “Een een ‘stad binnen de stad’ en één van de grootste werkgevers in de stad en regio. Wij zijn enorm trots dat Erasmus MC zich aan het merk en het gedachtegoed van Rotterdam Make It Happen wil verbinden en zien uit naar een zeer succesvolle samenwerking.”

Zie ook: DeltaPORT Donatiefonds helpt Rotterdams ziekenhuis