maintenance-platform

De vakbeurs Maintenance NEXT wordt volgend jaar in Rotterdam Ahoy opgeschaald naar een internationaal evenement: EuroMaintenanceNEXT. Dit moet het grootste maintenance-platform van Europa worden, verwachten de organisatoren.

EuroMaintenanceNEXT is een samenvoeging van twee evenementen. Het congres EuroMaintenance, dat wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en de European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS). Het wordt in Rotterdam Ahoy voor de 25e keer gehouden, gelijktijdig met de 19e editie van de onderhoudsvakbeurs Maintenance NEXT. Door de ‘unieke samenwerking’ tussen deze drie partijen ontstaat dus EuroMaintenanceNEXT, ‘het belangrijkste internationale platform voor onderhoudsprofessionals’. 

Maintenance-platform

Als eerste stap ging deze week de nieuwe website van het evenement online, dat van 29 tot en met 21 maart 2021 in het net geopende Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) wordt gehouden. “Duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld zullen ogen en oren tekort komen tijdens de vakbeurs met meer dan 300 exposanten, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken door de Botlek”, aldus Rotterdam Ahoy in het persbericht.

Excursies & workshops

De nadruk tijdens EuroMaintenanceNEXT zal op ‘hearing, doing, seeing & showing’ komen te liggen. Bezoekers kunnen keynote lezingen bijwonen van dertig deskundigen, aan even zoveel workshops meedoen en zich inschrijven voor een dertigtal excursies naar bedrijven in de Botlek om zo met eigen ogen te zien hoe onderhoudsvraagstukken daar worden aangevlogen.

Zie ook: Maintenance NEXT trekt 11.000 bezoekers