Op 25 en 26 mei opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor het Nederlandse publiek in het kader van de Landelijke Dag van het Onderhoud. Ahoy is als organisator van Maintenance NEXT actief betrokken bij de onderhoudsbranche en gunt zowel scholieren als particulieren een kijkje in het onlangs gemoderniseerde Sportpaleis. Aan bod komen onder andere de grootschalige verbouwing en de technische werkzaamheden voor, tijdens en na evenementen. Medewerkers van de Technische Dienst verzorgen tussen 10 en 14 uur rondleidingen.

Naast een bezoek aan Ahoy kunnen geïnteresseerden uit de regio Rotterdam ook Shell, SGS Nederland, VOPAK en de RET bezoeken.

 

Op 25 mei krijgen scholieren exclusief de kans om een bezoek te brengen aan Ahoy Rotterdam. Scholen kunnen zich per klas telefonisch aanmelden. Zaterdag 26 mei is iedere geïnteresseerde welkom. De rondleidingen duren circa 30 minuten en vinden ieder heel uur plaats tussen 10 en 14 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ahoy.nl/dagvanhetonderhoud. Er is slechts een beperkt aantal deelnemers per rondleiding mogelijk.

Meer informatie: www.dagvanhetonderhoud.nl.