Digitalisering binnen de industriële sector is essentieel om competitief te blijven. Meer en meer onderdelen van energie, industrie en infrastructuur worden met elkaar verbonden. Hierbij zijn innovatie en snelheid de belangrijkste succesfactoren.

  • Hoe stomen bedrijven zich klaar voor de digitale toekomst?
  • Hoe kan ABB hiermee, samen met hen, de transformatie aangaan?
  • Hoe kunnen wij de toekomst van industrie 4.0 definiëren?

Deze en meer onderwerpen komen aan bod op de ABB Ability Tour waar onze gastsprekers en ABB experts nieuwe inzichten en antwoorden brengen. Graag delen wij onze kennis ook met u. Tijdens deze dagen nemen wij u mee en tonen u, op 4 verschillende locaties in België en Nederland, de mogelijkheden van industrie 4.0.

Bekijk hier het volledige programma en praktische gegevens

Schrijf u hier gratis in!

De digitale toekomst komt naar je toe
De digitale toekomst? Die is al begonnen. Innovatie volgt op innovatie en processen verlopen sneller en sneller. Nu steeds meer aspecten van energie, industrie en infrastructuur worden verbonden, is digitalisering in de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Het is tijd voor transformatie. Maar hoe dan? ABB Ability is expert in het oplossen van digitaliseringsvraagstukken en deelt deze maand haar kennis tijdens de ABB Ability Tour. Op vier locaties in Nederland en België komen onderwerpen als energie efficiëntie, het smart grid en predictief onderhoud aan bod. Zo helpt ABB bedrijven de omschakeling te maken en deel te nemen aan de toekomst. 

Organisaties op weg
Met vier locaties, acht inspirerende sprekers en meer dan 210 industriële internetoplossingen is de ABB Ability Tour 2018 een mooi startpunt voor bedrijven die nadenken over of bezig zijn met digitaliseren. De Tour startte op 16 oktober in Nieuwegein, reisde door naar Gent (22 oktober) en Genk (24 oktober) in België en sluit op 30 oktober af in Rotterdam. Tijdens keynotes van internetondernemer Sander Duivestein en bestsellerauteur Steven van Belleghem, deepdives en ronde tafelsessies wordt gesproken over zaken als The Internet of Things, Big Data en E-mobility. Een dag vol kennis en inspiratie voor bedrijven die meer willen weten en meer willen bereiken. Zo helpt ABB organisaties op weg naar de digitale toekomst. 

Over ABB
ABB is pionier en marktleider op het gebied van elektriciteitsnetwerken, elektrotechnische componenten, automatiseringstechnologie, robotica en aandrijftechniek. Wereldwijd ondersteunt ABB nutsbedrijven en klanten in de industrie, transportsector en infrastructuur. Met een geschiedenis van meer dan 130 jaar vol innovatie, bouwt het bedrijf nu aan de toekomst van de industriële digitalisering. ABB Benelux combineert kennis van de lokale markt met de milieubewuste knowhow en internationale R&D-faciliteiten van het wereldwijde concern. Dat betekent totaaloplossingen met hoogwaardige producten en systemen, altijd met zorg voor het milieu. Grootschalig en tegelijkertijd lokaal. Dichtbij en technologisch ver vooruit. Zie voor meer informatie ook www.ABB.com.