DeFabrique in Utrecht is dit jaar opnieuw dé locatie voor het jaarcongres Industriële Veiligheid.  24 Januari is de dag voor de ‘bouwers/ontwerpers’ en voor de ‘gebruikers’ van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid.

Thema: Integriteit in veiligheid

Tijdens Industriële Veiligheid 2019 staat het thema ‘Integriteit in Veiligheid’ centraal.Binnen dit thema voelen we zowel de technische integriteit van machines en installaties aan de tand, maar gaan we ook kijken naar de integriteit van de allerhande procedures en richtlijnen. Hoe integer zijn deze als we kijken naar de praktische werkbaarheid ervan? Uiteraard zouden we geen Nederlanders zijn als we niet ook kijken naar de moralistische kant van veiligheidsintegriteit ;- ) Hoe zit het met onze veiligheidscultuur en ons gedrag? Doen we wat we beloven te doen en wat dragen we uit? En waarom is er een (aparte) veiligheidscultuur, staat deze dan los van de ‘reguliere’ bedrijfscultuur?

Nieuwe inzichten

Met meer dan 500 vakgenoten en lezingen van toonaangevende organisaties zoals DAF Trucks en experts als Benno Baksteen (Dutch Expert Aviation Safety) en Officier van Justitie Ingeborg Koopmans is dit is dit congres dé ontmoetingsplek waar inhoud en netwerken bij elkaar komen. De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zorgt voor interessante gesprekken, die leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen voor samenwerking.

Kosteloos Deelnemen Jaarcongres Industriële veiligheid

Eindgebruikers kunnen kosteloos deelnemen. Interesse? Meld u zich dan op tijd aan. Het aantal toegangsbewijzen is beperkt. Bekijk direct alle informatie over het congres en het uitgebreide programma op iv.heliview.nl.

Klik hier voor kosteloze deelname aan het congres Industriële Veiligheid op donderdag 24 januari 2019. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Industriële Veiligheid.