Innocent
De officiele start van de bouw van de nieuwe fabriek was in september jl.

Smoothieproducent innocent is met ingang van het nieuwe jaar lid geworden van Deltalinqs. Dit heeft de ondernemersvereniging laten weten.

Op de Kop van Beer bouwt innocent sinds september jl. een nieuwe smoothiefabriek, die de naam ‘The Blender’ zal dragen. De investering in de CO2-neutrale fabriek bedraagt 223 miljoen euro. Er zal voor 17 Europese landen worden geproduceerd. Dat komt neer op een jaarlijkse productie van 400 miljoen flesjes. Volgens planning zal de fabriek begin 2021 worden geopend, start innocent hem in het eerste kwartaal van 2021 op en hij moet in 2022 op volle toeren kunnen draaien.

Vacatures innocent

Innocent vestigt zich als eerste in de Rotterdam Food Hub, een terrein van 60 hectare aan het Calandkanaal dat specifiek geënt is op de agrofoodsector. De nieuwe productielocatie biedt werk aan 200 mensen. Het werven van de medewerkers is al begonnen. Het gaat om functies in finance, supply chain, operations, kwaliteit & voedselveiligheid, veiligheid & duurzaamheid, engineering & faciliteiten. Deze omvatten productie-ploegarbeiders, heftruckchauffeurs, ingenieurs, verpakkers, allerlei analisten, hygiëne-experts en mensen voor het onderhoud van gebouwen.

Zie ook: Bouw nieuwe smoothiefabriek kan beginnen