Ingenieursbureau past naam aan

Met ingang van vandaag heeft het advies- en ingenieursbureau Tebodin zijn naam veranderd. Het heet voortaan Bilfinger Tebodin.

Dit heeft het vandaag bekendgemaakt. De naamswijziging moet benadrukken dat Tebodin onderdeel is van industrieel dienstverlener Bilfinger. Bilfinger kocht Tebodin in 2012. Volgens Bilfinger speelt Tebodin een belangrijke rol in de strategie van het moederbedrijf, omdat het klanten een grotere palet aan diensten kan bieden.

Ingenieursbureau

“Onze nauwe samenwerking binnen het sterke Bilfinger-netwerk biedt de mogelijkheid om nog meer proactief op de wensen van onze klanten in te spelen. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot een nog sterker wereldwijd merk binnen de advies- en ingenieurssector, inclusief project- en bouwmanagement”, licht ceo Niels van Rhenen van Bilfinger Tebodin de naamsverandering toe.

Bilfinger Tebodin is actief in zes industriële markten, waar het naar eigen zeggen een breed scala van onafhankelijke diensten aanbiedt. Van Rhenen: “Het talent en de kennis binnen onze internationale organisatie helpen ons te onderscheiden van concurrenten, door de extra diensten die we, als onderdeel van de Bilfinger Group, kunnen aanbieden.”

Zie ook: Toekomst van de fabriek is flexibel