LyondellBasell helpt Voedselbank

LyondellBasell

LyondellBasell helpt de Voedselbank Spijkenisse met een donatie van vijftienduizend euro. Site manager Harm Dijkstra van LyondellBasell overhandigde Lennart van Berkel, voorzitter van Voedselbank Spijkenisse, deze week de cheque.

Dijkstra roemt de medewerkers van de Voedselbank Spijkenisse om hun toewijding en ‘positieve invloed’ die ze op de omgeving hebben. “Wij zijn blij dat we hieraan kunnen bijdragen en een goede buur kunnen zijn. Dat is ook onderdeel van de missie van LyondellBasell. Met deze donatie willen we laten zien dat we de mensen van Spijkenisse en de voedselbank een warm hart toedragen. Hopelijk inspireren we ook anderen om hetzelfde te doen”, aldus Dijkstra op de website Grootnissewaard.nl.

LyondellBasell

Volgens Van Berkel is de donatie in goede handen. De Voedselbank helpt wekelijks zo’n zeshonderdvijftig huishoudens aan een voedselpakket. Hij legt uit: “De Voedselbank Spijkenisse zet zich in voor de vermindering en preventie van verborgen armoede. We streven ernaar om mensen in een financiële crisis met een voedselpakket te hulp te schieten en ze tegelijkertijd te begeleiden en te ondersteunen naar een verbetering van hun situatie.”

Zie ook: Rotterdamse procesindustrie opent haar deuren