Hoffmann Group – Powered by Protection: Een veilig gevoel. Beter werken.

Eindelijk is -ie er : de nieuwe catalogus 2017/2018 van de Hoffmann Group. Met de herziene 48ste editie van het vertrouwde naslagwerk presenteert Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap voor het eerst een omvangrijk en volledig assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dit assortiment is samengevat in een aparte catalogus, die op grote schaal door ervaren PBM-specialisten zal worden uitgedragen.

Door onze bijna 100 jaar ervaring als gereedschapsspecialist weten wij hoe gereedschap functioneert, waar dit ingezet wordt en welke risico’s bij het dagelijks werk kunnen ontstaan. Wij zetten onze gehele expertise in zodat u bij elk project de volle power kunt geven. Daarvoor staan wij met ons nieuwe assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor u klaar. ‘Powered by Protection’.

Dit is onze belofte voor uw veiligheid !
Het behoud en de bescherming van de gezondheid en prestatievermogen van uw medewerkers op de werkplek door persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is een grote opgave. Ons assortiment van de beste kwaliteitsmerken voor bescherming van top tot teen en een toegewijd team van adviseurs ondersteunen u perfect bij het oplossen van deze uitdaging.

Voor al uw vragen kunt u zich wenden tot: HNL-PBM@hoffmann-group.com of bel +31(0)74-2558213