Hoffmann Group en CHS Special Products slaan handen ineen

(Advertorial)

De  Hoffmann Group, Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap gaat samenwerken met CHS Special Products. Dit in Rotterdam gevestigde bedrijf is onderdeel van de CHS Container Groep in Duitsland. Het is één van de grootste leveranciers van op maat gemaakte containers. Aangezien de Hoffmann Group zich ook steeds meer richt op het uitrusten en leveren van complete gereedschapscontainers (ook wel mobiele workshops genoemd), was een logische stap om dit unieke concept samen met CHS Special Products verder uit te bouwen. Hierbij vullen beide partijen elkaar uitstekend aan.

Logo's Hoffmann CHS
CHS Special Products – gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van containers voor speciale doelen, van een enkele container tot een hele serie. Containers kunnen er worden gekocht, gehuurd of geleased.  CHS richt zich vooral op innovatieve oplossingen, die voldoen aan de vaak complexe behoeften en eisen van de klant. Dankzij de jarenlange ervaring op deze markt, kan CHS vanaf de start van een project meedenken en adviseren zodat er perfect maatwerk kan worden geleverd. Na voltooiing van een opdracht stopt de service niet, want ook het transport, montage on-site, reparatie en onderhoud wordt voor u geregeld.  Containers kunnen bovendien voor de deur worden afgeleverd.

Hoffmann

Hoffmann Group – Als Europa‘s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap verenigt de Hoffmann Group zowel handelskwaliteit alsmede producent- en servicekwaliteit. De onderneming met wereldwijde partners en meer dan 2.500 medewerkers levert aan grote, beursgenoteerde concerns alsmede aan het midden- en kleinbedrijf in meer dan 50 landen. De Hoffmann Group biedt, inclusief het eigen premium-merk GARANT, 70.000 kwaliteitsgereedschappen van de wereldwijd toonaangevende producenten. Ook is de Hoffmann Group gespecialiseerd in op maat gesneden bedrijfsinrichting (kasten/werkbanken etc.) met een eigen productiefaciliteit genaamd ‘GARANT Productions’. Ter ondersteuning is er een eigen technisch specialist op het gebied van 6S, die zich tevens bezighoudt met de ‘werkplaats van de toekomst’, Smart Industry en Industrie 4.0.

Hoffmann02