Hoffmann Group brengt robuuste lijn gereedschapstassen van textiel op de markt

(Advertorial)

Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap heeft onlangs een bijzondere serie gereedschapstassen van textiel op de markt gebracht.

foto-gereedschapstassen-hoffmann-group

Met deze tassen, van Hoffmann’s huismerk GARANT, wordt dragen functioneel: de sterke afwerking en de toepassing van hoogwaardige componenten maken de GARANT gereedschapstassen van textiel tot een betrouwbare en moderne metgezel bij uw dagelijkse werk.

De complete collectie van de nieuwe tassengeneratie bestaat niet zoals gewoonlijk uit zwaar en watergevoelig leer, maar uit licht en duurzaam nylon. Hierdoor transporteert u uw gereedschap en documenten veilig en comfortabel naar uw werkplek. Profiteer van de kwalitatief hoogwaardige en esthetische producten van de nieuwe GARANT tassencollectie van textiel. De serie bestaat uit een gereedschaps-schoudertas, een rugzak en een installateurstas.

Tijdens de Maintenance NEXT presenteert de Hoffmann Group deze tassenlijn in haar stand (nummer 2.200 aan het hoofdgangpad). Kom langs en laat u informeren door één van onze specialisten.

Bestel hier uw toegangskaart voor de Maintenance NEXT.