Havenevenementen

Deze week is de Business Agenda Rotterdam live gegaan. Hierop staat een overzicht van verschillende Rotterdamse havenevenementen.

Als gevolg van de coronacrisis zijn veel beurzen, congressen en andere bijeenkomsten naar de tweede helft van dit jaar verplaatst. “Hierdoor ontstaat een enorme druk op de agenda voor de organisatoren”, aldus Rotterdam Port Promotion Council, dat op het idee kwam om één gezamenlijke agenda op te stellen.

Havenevenementen afstemmen

Met de Business Agenda Rotterdam moet het havenbedrijfsleven meer zicht krijgen op de voor hen relevante activiteiten. Ook stelt het platform de aangesloten partners beter in staat de activiteiten op elkaar af te stemmen en meer samen te werken.

Webinars

Op de gebundelde agenda staan evenementen vermeld van partijen die zich bij het initiatief van Rotterdam Port Promotion Council hebben aangesloten. “Op dit moment zien we een enorme toename aan online bijeenkomsten, zoals webinars en cursussen. Ook deze worden op de Business Agenda Rotterdam gepubliceerd”, meldt Rotterdam Port Promotion Council.

Deelnemers

De volgende partijen hebben zich bij de Business Agenda Rotterdam aangesloten: Deltalinqs, iTanks, Havenbedrijf Rotterdam, gemeente Rotterdam, Nederland Maritiem Land, Netherlands Maritime Technology, Rotterdam Maritime Services Community, Stichting Wereldhavendagen, VNO-NCW-West, DEAL Drecht Cities en Stichting CHIO Rotterdam.

Zie ook: Raffinaderij ExxonMobil bestaat 60 jaar