Havenbedrijven steunen vogelopvang

Vogelopvang

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft een gift van tienduizend euro gedaan aan een centrum voor vogelopvang. Het doet dit vanwege de olievervuiling in de haven.

Het gaat om een volgens het DeltaPORT Donatiefonds ‘buitengewone donatie´, aan stichting Vogelklas Karel Schot. “Overheden, particuliere instanties en vrijwilligers in en om het havengebied nemen hun rol en steken allemaal een helpende hand toe om de honderden zwanen, die in de problemen zijn geraakt door het incident met olievervuiling in de Rotterdamse Haven, te redden. Het bestuur van het DeltaPORT Donatiefonds heeft daarom unaniem besloten tot een buitengewone donatie aan één van de actieve organisaties: Stichting Vogelklas Karel Schot”, aldus het DeltaPORT Donatiefonds in een persbericht.

Vogelopvang

Het ‘burenfonds’ geeft aan organisaties en verenigingen die in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur en sport. Het centrum voor vogelopvang valt hieronder. Deze organisaties dienen hiervoor een aanvraag in te dienen. Bij het DeltaPORT Donatiefonds zijn ongeveer zeventig havenbedrijven betrokken. (Foto: Twitter/Rijkswaterstaat)

Zie ook: Olielekkage in haven Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in