RDM Rotterdam

Op het terrein van RDM Rotterdam gaat het Havenbedrijf Rotterdam een nieuw bedrijvencomplex bouwen. ‘Het Magazijn’ zal ruimte bieden aan vier units.

Het Havenbedrijf Rotterdam spreekt van ‘een hypermodern multifunctioneel bedrijvencomplex’ dat een ‘spectaculair uitzicht’ op de Nieuwe Maas biedt. Het Magazijn, zoals het complex gaat heten, biedt ruimte aan vier casco bedrijfsunits, die afzonderlijk zijn te verhuren. Elke unit bestaat uit een bedrijfshal van 1.000 vierkante meter en een kantoorruimte van 120 vierkante meter. De vloeren zijn tot 3.000 kilo per vierkante meter belastbaar, vloeistofkerend en voorzien van vloerverwarming. De vrije ruimte in de units is tien meter hoog.

Klimaat op RDM

Met Het Magazijn zegt het havenbedrijf zich op ‘productiebedrijven voor de stad en haven van de toekomst’ te richten. René Schmitt, business manager vastgoed Havenbedrijf Rotterdam verklaart: “Succesvol ondernemen vereist goede start- en groeiruimte en dat bieden we op deze plek. Samen met andere innovatieve ondernemers en onderwijsinstellingen creëren we op RDM een klimaat dat samenwerking en ondernemerschap stimuleert.”

Zie ook: RDM viert tienjarig bestaan