Go Smart Industry Talks

Smart Industry staat op 10 juni centraal tijdens de door de Kamer van Koophandel georganiseerde live uitzending ‘Go Smart Industry Talks’.

Schermafbeelding 2015-05-04 om 10.19.31

De wereld verandert in een razend tempo door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Het heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. De live uitzending vindt plaats als een webinar en start om 20.30 uur. Dat betekent geen reistijd en geen files. Gewoon vanuit huis, van PC of tablet, kunnen ondernemers veel te weten komen over Smart Industry.

Met Smart Industry wordt de interactie tussen mens en machine een stuk beter. De sprekers geven antwoord op vragen die door de deelnemers gesteld kunnen worden via de chatbox. Belangstellenden die deze live uitzending op 10 juni willen bijwonen, melden zich aan via www.kvk.nl/smartindustry, zodat de kosteloze, digitale plek gereserveerd is. In de publicatie Go Smart Industry voor MKB zijn praktijkvoorbeelden en slimme productieprocessen en producten beschreven. In achtergrondartikelen vertellen ondernemers over hun eigen innovaties en geeft technologiejournalist Charles Groenhuijsen zijn visie op Smart Industry. Go Smart Industry voor het mkb is nu kosteloos beschikbaar via www.kvk.nl/smartindustry.