Finalisten Smart Manufacturing Award

 

Acht mkb-bedrijven staan in maart in de landelijke finale om de Metaalunie Smart Manufacturing Award. De acht finalisten werden eerder door een jury uitgeroepen tot winnaar van het eigen district.

Finalisten Smart Manufacturing

Koninklijke Metaalunie stelt jaarlijks een prijs ter beschikking aan een Metaalunie-lid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema ‘Smart Manufacturing’ oftewel slim produceren. Dat kan door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisaties. In de finale komen de volgende bedrijven elkaar tegen: De Cromvoirtse (winnaar district Zuidoost), HGG Profiling Contractors, (Noordwest), ITEQ Industries (Midden), Lentink Metaalwaren, (Gelre), Optiwa, (Limburg), PM-Bearings (Oost), STT Products, (Noord) en tbp electronics, (Zuid-Holland). Waar de finale op 23 maart wordt gehouden is nog niet bekend gemaakt.

Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie in de mkb-metaal. De ruim 13.000 leden hebben samen een omzet van 22 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 150.000 mensen.