Eerste finalisten Rotterdams Havenevenement

Het Rotterdams Havenevenement heeft de drie finalisten voor de MCR-prijs bekendgemaakt. Dit is een prijs voor de meest talentvolle mbo’er die een echte ambassadeur is voor de sector.

Tijdens de vijfde editie van het Rotterdams Havenevenement op 7 juni a.s. zullen drie STC-studenten pitchen voor het winnen van de MCR-prijs. Dit zijn Sacha Bosman (havenlogistiek), Martine Kooy (operationeel technicus) en Maurice de Vries (kapitein binnenvaart). De MCR-prijs is een initiatief van de Marine Club Rotterdam.

Drie prijzen, twee titels

Het evenement is in het leven geroepen door het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group. Er worden drie prijzen en twee titels uitgereikt. Behalve de MCR-prijs worden de SmartPort Scriptieprijs en het Beste Havenidee uitgereikt. De SmartPort Sciptieprijs is de prijs voor een universitaire student die de beste maritieme scriptie heeft geschreven. Het Beste Havenidee is een prijs voor hbo-studententeams die een innovatie voor de maritieme sector hebben bedacht.

Rotterdams Havenevenement

De twee titels die op het Rotterdams Havenevenement zullen worden vergeven zijn die voor het Jong Haventalent en Havenwerker van het Jaar. Het Jong Haventalent is voor een ‘ambitieuze young professional met een eigen visie op de haven’. Een operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit, veiligheid en resultaat wordt verkozen tot Havenwerker van het Jaar. Die wordt deze keer uitgereikt door havenwethouder Adriaan Visser.

Facebookaccount

Het Rotterdams Havenevenement wordt in het gebouw van STC Group aan de Lloydstraat in Rotterdam gehouden. De presentatie is in handen van Studio Sport-presentator Gert van ‘t Hof. Aanmelden is verplicht en kan via deze link. Wie er niet bij is, kan het evenement volgen via het Facebookaccount van het Rotterdams Havenevenement.

Zie ook: Rotterdamse havenprijzen uitgereikt