Feyenoord en havenbedrijf zetten samenwerking voort

Samenwerking

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de samenwerking met Feyenoord met vijf seizoenen verlengd. Allard Castelein zette namens het havenbedrijf zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst.

Jan van Merwek, directeur Stadion Feijenoord (l.), ondertekende namens de voetbalclub. Volgens het havenbedrijf is het verlengen van de business unit voor vijf jaar een voorbeeld van de band tussen beide. Zo heeft het havenbedrijf een bijdrage geleverd aan de verbouwing van het stadion in 1994 en ter ere van het 75-jarig bestaan werd in 2007 het Port of Rotterdam Tournament in de Kuip gehouden.

Samenwerking

Op de website van de businessclub van Feyenoord laat Allard Castelein weten een groot fan van de club te zijn. “Ik zat al in De Kuip bij de Europese wedstrijden toen Feyenoord vijftig jaar geleden de Europa Cup won, was aanwezig bij de successen en soms ook getuige van teleurstellingen.” In dit interview zegt de havendirecteur het ‘juist in moeilijke tijden’ belangrijk te vinden elkaar trouw te blijven.

Nieuw stadion

Ook blikt hij vooruit op de realisatie van het nieuwe stadion. “Als havenbedrijf kijken we hoe we vanuit ons jarenlange partnerschap, onze expertise en maatschappelijke functie in Rotterdam een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelproces.” (Foto: Twitter)

Zie ook: Tweede boogbrug Theemswegtrace naar zijn plek (video)