Collega-specialist

Eurosafe Solutions heeft vorige maand collega-specialist R3B Safety & Rescue overgenomen. Het zegt hiermee zijn marktpositie te versterken.

Het in Zwolle gevestigde Eurosafe Solutions is gespecialiseerd in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Per 28 februari jl. heeft het R3B Safety & Rescue overgenomen, dat thuis is in veiligheid en hulpverlening in het werkgebied van industrie en hulpdiensten. Het bedrijf beschikt in Zevenbergen over een eigen, 1.350 vierkante meter groot training- en testcentrum.

Collega-specialist

Beide bedrijven werken al geruime tijd samen. “De samenwerking met Eurosafe Solutions is vanaf het begin prettig en bracht groei voor beide partijen. Gaandeweg ontstond de wederzijdse behoefte om de krachten op het gebied van services, training en equipment te bundelen in één organisatie”, licht Rodney Sebregts toe, directeur van R3B Rescue & Safety. “Met de opname van R3B in de Eurosafe Solutions Group worden de krachten van twee sterke marktpartijen gebundeld”, verklaart Mark Dubbink, directeur van Eurosafe Solutions.

Naam blijft behouden

Volgens Dubbink biedt R3B Eurosafe Solutions de mogelijkheid om op het gebied van rope access, standby rescueteams, veiligheids- en reddingstrainingen te groeien. Ook zegt hij kansen te zien om de verkoop van specialistische middelen uit te bouwen.

De naam ‘R3B Safety & Rescue’ blijft behouden. Ook zal directeur Rodney Sebregts aan het bedrijf verbonden blijven. 

Zie ook: Safe Site integreert activiteiten met Mennens