Vacature Europoort

Europoort Kringen groeit hard. Wij zijn daarom op zoek naar freelance journalisten – bij voorkeur met een affiniteit voor techniek – die ons kunnen ondersteunen.

Jij helpt ons met het schrijven van artikelen over bedrijven die actief zijn in de Europoort-regio in onder meer de haven-, maintenance-, petrochemische en transportsector. Je hebt een scherp inzicht in de manier waarop je het onderwerp kunt belichten, helpt bedrijven hun verhaal te vertellen en beweegt je in sommige gevallen op het snijvlak van journalistiek en marketing. Je bent proactief, beschikt over een vlotte pen en kunt goed organiseren. Kennis van de industrie of techniek is een pré maar geen must.

Europoort Kringen is hét leidende en onafhankelijke platform voor het bedrijfsleven in en rondom het belangrijkste industriegebied van Nederland, de Europoort. Het industrieel management magazine verschijnt 12 keer per jaar, de digitale nieuwsbrief 26 keer per jaar en via de website en socials deelt Europoort Kringen de laatste actualiteiten. Meer informatie over Europoort Kringen vind je op www.europoortkringen.nl.

Geïnteresseerd? Neem contact op met uitgever Milan Potuznik, milan@waterfrontmedia.nl, of hoofdredacteur Jiri Hartog, jiri.hartog@europoortkringen.nl.