Europoort Kringen gaat landelijk

Met ingang van komend jaar gaat Europoort Kringen haar lezers en adverteerders nóg meer bieden. Vanaf 1 januari 2017 worden de zustermagazines Eemsdelta Kringen en Schelde Kringen volledig in Europoort Kringen geïntegreerd. Hiermee ontstaat één krachtig platform voor het gehele Nederlandse havenindustrieel complex.

europoort-kringen

Europoort Kringen is het al 55 jaar bestaande business-to-businessplatform voor het Rotterdamse industrieel complex. Berichtgeving voor en over ondernemende bedrijven, dat is wat u van het magazine en daaraan gekoppelde multimediale platform kunt verwachten. En dan vooral over onderwerpen die het management van industriële bedrijven in de haven aangaan, zoals (petro)chemie, haven, transport, energie, automatisering en infrastructuur, milieu en arbo. Regelmatig worden in Europoort Kringen daarnaast actuele praktische thema’s belicht, zoals over aggregaten, industrieel reinigen en perslucht.

Naast Europoort Kringen geeft Uitgeverij Lakerveld de magazines Eemsdelta Kringen en Schelde Kringen uit, uitgaven die zich richten op het havenindustrieel complex in respectievelijk de Eemsdelta- en Schelderegio. Met ingang van volgend jaar worden deze magazines als katern in Europoort Kringen geïntegreerd, dat daarmee wordt verrijkt met nieuws over de laatste ontwikkelingen in en rond de Groningse, Zeeuwse en Vlaamse havens. Daarnaast blijft Europoort Kringen nieuws uit de andere Nederlandse havens en industriegebieden brengen. Europoort Kringen wordt hiermee hét landelijke industrieel management magazine voor het gehele Nederlandse haven- en industriecomplex.

Wat betekent dit voor u?

Onze lezers: Voortaan leest u elke maand in Europoort Kringen niet alleen over de ontwikkelingen uit het Rotterdamse, maar ook vier keer per jaar in het katern Schelde Kringen over de Zeeuwse en Vlaamse havens en zes keer per jaar in het katern Eemsdelta Kringen over het nieuws uit de Eemshaven en de haven van Delfzijl. Dit aangevuld met haven- en industriële berichtgeving uit andere delen van het land. Dit alles in één magazine! Interesse in een abonnement? Kijk dan op www.europoortkringen.nl/abonneren/.

Onze adverteerders: U bereikt niet alleen het management van bedrijven in de Rotterdamse haven, maar ook dat van bedrijven in de Groningse en Zeeuwse havens. Daarnaast wordt Europoort Kringen goed gelezen in andere Nederlandse havengebieden en industrieparken. Het komende jaar kunt u kiezen uit twaalf Europoort Kringen-edities, waarvan vier met een Schelde Kringen-katern, zes met een Eemsdelta Kringen-katern, zes petrochemie-thema’s, zes maintenance-thema’s en twaalf andere pakkende thema’s. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met media-adviseur Remco Rooij: remco.rooij@lakerveld.nl, +31 (0)70 336 46 80, M +31 (0)6 53 22 08 22.