Rotterdams Havenevenement
De winnaars van 2018.

De eerste finalisten voor het Rotterdams Havenevenement zijn door de organisatie bekendgemaakt. In totaal worden op 6 juni a.s. drie prijzen en twee titels uitgereikt.

Het Rotterdams Havenevenement wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Het is een initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group, en dient om ‘het brede scala aan opleidingen, beroepen en carrièrekansen in de Rotterdamse haven te vieren’.

Rotterdams Havenevenement

Op deze avond, die op 6 juni in het gebouw van STC Group in de Lloydstraat wordt gehouden, zullen de SmartPort Scriptieprijs (voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie), het Beste Havenidee (voor hbo-studententeams die een maritieme innovatie onderzoeken of ontwikkelen) en de MCR-prijs worden uitgereikt. Deze laatste prijs is voor de meest talentvolle mbo-student, en hiervoor zijn de finalisten bekend. Dit zijn de STC-studenten Lisette Mooldijk (operationeel technicus – maintenance), Ruben Janssens (maritiem officier) en Deniz Koyuncu (operationeel technicus – operations). Ook wordt bekend wie tot Jong Haventalent en Havenwerken van het Jaar zijn verkozen.

Kosteloos bijwonen

Tv-presentator Gert van ‘t Hof is gestrikt voor de presentatie van het Rotterdams Havenevenement. De organisatie laat weten dat bezoekers kosteloos de avond kunnen bijwonen. Aanmelden kan door hier te klikken. De ontvangst is om 19.00 uur. Een half uur later gaan de deuren van de zaal open. Via de Facebook-pagina van het Havenevenement Rotterdam zal live verslag van de avond worden gedaan.

Zie ook: Rotterdamse havenprijzen uitgereikt