Eerste editie Energy Platform Hardenberg (advertorial)

Het debuut van Energy Platform Hardenberg vindt plaats op 31 mei, 1 en 2 juni. De focus ligt op innovaties, projecten en totaaloplossingen voor de Gas, Wind en Olie industrie. Naast een beursvloer, biedt het evenement een omvangrijk en interessant kennisprogramma aan verspreid over de drie beursdagen. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Gas, Wind en Olie industrie, is hier op de juiste plek.

Energy Platform

 

De on- en offshore markt heeft de komende jaren te maken met een aantal grote uitdagingen waar Energy Platform op inspeelt. Zo beschikt Nederland over veel kennis op het gebied van de gas, wind en olie industrie. Hierin zijn samenwerkingen cruciaal om nieuwe technologieën en innovaties te ontwikkelen om zo de energiemarkt te versterken.

 

Omvangrijk kennisprogramma

Het kennisprogramma tijdens Energy Platform in Hardenberg bestaat uit seminars, paneldiscussies en een start-up stage verzorgd door partner iTanks. Verspreid over de beursdagen zijn er in totaal 19 sessies met onder meer sprekers van Siemens, Tebodin, Groningen Seaports, RVO, Emerson en Energy Academy. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: duurzaamheid, LNG, HR-problematiek, wet & regelgeving, de uitdagingen van de markt, innovaties in onderhoud en health & safety. Het volledige programma is terug te vinden op de website: www.evenementenhal.nl/energy.

 

Extra exposure met een standruimte

Om producten en innovaties uit de on- en offshore markt extra te belichten, vindt u tijdens Energy Platform ruim 30 stands van verschillende toonaangevende bedrijven uit de branche. Gedurende de drie dagen laten zij hier individueel of met partners hun product, dienst, innovatie of totaaloplossing aan de beslissers van de markt zien. Bent u benieuwd welke bedrijven aanwezig zijn met een stand? Bekijk dan de actuele deelnemerslijst op de website van Energy Platform.

 

Beursdagen en tijden

Energy Platform in Evenementenhal Hardenberg is op 31 mei en 2 juni te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Op 1 juni zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Een bezoek aan Energy Platform is kosteloos en u kunt uw e-tickets nu boeken via www.evenementenhal.nl/energy-hb.

Wij zien u graag tijdens Energy Platform 2016 in Hardenberg!