De aanleg van een functioneel bedrijfsterrein voor uw activiteiten begint met een goed ontwerp. Om dit ontwerp te laten slagen is praktisch inzicht, ervaring en een pragmatische instelling echter cruciaal. Gebaseerd op solide berekeningen en functionele toepassingen creëert het engineeringsbureau van RVB Groep een plan op maat.

Na het maken van nauwkeurige berekeningen geven onze experts u een advies wat volledig afgestemd is op uw bedrijfsactiviteiten. Door de juiste keuze te maken in het type funderingen, rioleringen en verhardingen, krijgt uw terrein een lange levensduur en wordt intensief onderhoud voorkomen.

Funderingen
De terreinfunderingen van RvB Groep zijn net zo divers als de veelzijdige manieren waarop zij gebruikt worden. Wij zijn in staat stijve plaat funderingen, gebonden funderingen of onderheide funderingen te creëren op iedere ondergrond. Onze engineers berekenen de juiste funderingsconstructie op basis van uw wensen en de draagkracht van de bodemgesteldheid.

Rioleringen
In veel gevallen wordt wateroverlast en schade door een niet goed functionerend rioolsysteem verweten aan intense regenbuien. De laatste jaren heeft ons land steeds vaker te maken met heftige regenval. Wateroverlast op uw terrein is nadelig voor de aansluitingen, verhardingen en kwaliteit van de kabels en leidingen. Door een rioolontwerp te maken wat is afgestemd op zware buien blijft waterschade beperkt en kunnen de werkzaamheden in uw bedrijf gewoon door gaan.

Verhardingen
De verharding van uw terrein is het meest onderhevig aan de gevolgen van gebruik. Afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten adviseren wij de juiste terreinverharding. Dankzij onze ervaring zijn we in staat bedrijven in verschillende sectoren een advies op maat aan te bieden, natuurlijk houden we hierbij rekening met uw budget.

Civiele engineering
RvB Groep is specialist in het ontwerpen van bedrijfsterreinen, buiteninrichtingen, terminals en andere civiele constructies. Ook helpen wij u graag met bodemonderzoeken, funderingsadviezen en vergunningen. Door de praktische kennis van ons engineeringsteam zijn complexe vraagstukken ineens verrassend eenvoudig op te lossen. Creativiteit is onze kracht! Dat blijkt wel uit onze inventieve oplossingen, snelle werkwijze en effectief bewezen methodes. Geen stapels papier, maar één goed idee: dát maakt het verschil in uw project. Benieuwd naar onze oplossingen? Maak een afspraak met RvB Groep op 088-7868500 of kijk op https://www.rvbgroep.nl.