Dordtse bedrijven

Drechttankcleaning en Main Cleaning gaan samen verder onder de naam Dutch Waste. Volgens beide Dordtse bedrijven komt dit de efficiëntie en dienstverlening ten goede.

De twee in Dordrecht gevestigde bedrijven zijn actief op het gebied van industriële en maritieme reiniging en het inzamelen van afvalstoffen. Door beide organisaties samen te voegen, ontstaat er een betere balans tussen de vacuümwagens op land en milieuboten op water. 

Optimaliseren

“Nu willen we een eenheid uitdragen naar buiten. Ook intern brengt dit veel voordelen met zich mee. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en onze dienstverlening verder optimaliseren. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen en eventuele uitbreidingen”, verklaart de directie van Dutch Waste. Die bestaat uit Klaas de Roode en Ed de Jong.

Dordtse bedrijven

Als gevolg van de fusie is niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Zowel de vloot milieuboten als het wagenpark heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Ook zijn de medewerkers in het nieuw gestoken. Er werken 25 mensen. Dutch Waste heeft 9 schepen en 7 vacuümwagens.

Het kantoor van Dutch Waste is gevestigd aan de Jacobus Lipsweg in Dordrecht. Dit is ook de thuisbasis van de vacuümwagens. Ook beschikt het bedrijf over een uitvalsbasis in de Julianahaven in Dordrecht. 

Zie ook: Tankopslagsector laat probleem vergrijzing links liggen