Digitale editie

Organisator Easyfairs houdt op donderdag 2 juli een digitale editie van de vakbeurs Aqua Nederland. De beurs was eerder dit jaar gepland, maar door de coronacrisis afgelast.

De Aqua Nederland Vakbeurs zou aanvankelijk in maart worden gehouden, tegelijkertijd met de RioleringsVakdagen. Vanwege de uitbraak van de corona-epidemie werden beide evenementen naar juni verplaatst, maar Easyfairs koos ervoor dit niet door te laten gaan. Easyfairs liet weten medio juni geen ‘betrouwbaar moment’ te vinden voor een vakbeurs.

Verzadigd

Vanwege de verzadigde beursagenda in de tweede helft van dit jaar – veel organisatoren kiezen ervoor hun evenement van het voor- naar het najaar te verplaatsen – was een verplaatsing naar de tweede helft van 2020 geen optie voor Easyfairs. Het kondigde daarom aan de beurs pas weer in maart 2021 te houden.

Digitale editie

Nu maakt Easyfairs bekend dat het op donderdag 2 juli een digitale editie van de vakbeurs Aqua Nederland houdt. Het thema luidt: ‘Hoe innoveren we de crisis uit?’. Hiermee is er voor beursbezoekers toch een mogelijkheid om watertechnologieleveranciers te ontmoeten en met professionals en kennispartners in gesprek te gaan. De beurs telt ruim 300 exposanten.

Aqua Nederland is de vakbeurs voor waterprofessionals in industriewater, afvalwater, drinkwater, stedelijk water en rioolbeheer. De tickets voor de digitale vakbeurs zijn gratis. (Foto: Twitter/Easyfairs)

Zie ook: Maintenance NEXT trekt 11.000 bezoekers