De haven bedwingen

Dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven – normaal gesproken afgesloten voor publiek – kunnen lopers van de Harbour Run op zondag 11 oktober meedoen aan een unieke obstacle run. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal 25 obstakels te bedwingen.

Schermafbeelding 2015-05-07 om 17.25.13

 

De derde editie van de Harbour Run belooft nu al groter te worden dan de eerdere twee edities: meer dan vijf maanden voor de Harbour Run 2015 hebben al vijftienhonderd deelnemers zich ingeschreven en zijn de eerste twee van de acht startseries reeds uitverkocht.

In totaal kunnen maximaal vierduizend Harbour Runners op 11 oktober deelnemen aan de Harbour Run. Voor de eerste twee startseries van 13.00 uur en 13.20 uur zijn geen startbewijzen meer beschikbaar, voor de zes overige startseries vanaf 13.40 uur nog wel. Via de website zijn deze toegangsbewijzen aan te schaffen en is het voor bedrijven mogelijk om met een team van collega’s of relaties deel te nemen met een bedrijfsteam.