Ronald Paul

Chief operating officer (coo) Ronald Paul gaat het Havenbedrijf Rotterdam in september verlaten. Hij werkte er 35 jaar.

Het havenbedrijf maakt dit in een persbericht bekend. Over de reden van het vertrek wordt niet ingegaan. Paul zal in september zijn werkzaamheden neerleggen, al blijft hij nog wel een halfjaar als adviseur aan. Dit om het havenbedrijf bij een aantal dossiers – waaronder de huidige gezondheidscrisis en de gevolgen ervan – te ondersteunen.

Ronald Paul

Paul werkte in totaal 35 jaar bij het Havenbedrijf Rotterdam, waarvan de laatste acht jaar in zijn huidige rol. “Ik heb met heel veel plezier en inzet vele jaren bij het havenbedrijf gewerkt, waaronder acht jaar in de algemene directie en acht jaar bij Maasvlakte 2″, aldus Paul. “Ik voel me bevoorrecht dat ik dit met vele gepassioneerde collega’s, klanten en relaties heb kunnen doen. Bij het gekregen vertrouwen van hen past mijn dank en waardering.”

Reputatie

Ceo Allard Castelein van het Havenbedrijf Rotterdam stelt Paul dankbaar te zijn voor zijn verdiensten voor de haven. “Als coo heeft hij een zeer goede bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van ons bedrijf en reputatie naar onze klanten en stakeholders.”

Zie ook: Overslag krijgt knauw door coronacrisis