Congres op vakbeurs Maintenance NEXT

Congres

Rotterdam Ahoy en Euroforum slaan voor de komende editie van Maintenance NEXT de handen ineen. Tijdens de vakbeurs voor industrieel onderhoud wordt een congres gehouden.

Volgens beide partijen gaat het om een ‘sterk inhoudelijk, meerdaags’ congres. Euroforum, dat niet alleen congressen organiseert maar ook trainingen en opleidingen verzorgt, zal een congres houden met excursies. Dit doet het samen met de dochterondernemingen Nederlands Instituut voor de Bouw (NIB) en het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO). Op het congres zullen ook sprekers uit de petrochemische industrie het woord voeren.

Kennisplatform

Pieter Bas Dujardin, exhibition manager bij Rotterdam Ahoy, stelt dat bij de organisatie van een vakbeurs kennisuitwisseling een must is: “Maintenance NEXT wil uitdrukkelijk een kennisplatform zijn voor de hele branche. Door tegelijk met onze drukbezochte vakbeurs een congres te organiseren geven we nog meer invulling en inhoud aan dat streven. Euroforum is met zijn dochterbedrijven de ideale strategische partner. Niet in de laatste plaats vanwege zijn grote kennis van onze doelgroepen.”

Congres

“Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking en onze gezamenlijke inspanning een positieve invloed heeft op het welslagen van zowel vakbeurs als congres”, sluit Frank van Summeren, business leader bij Euroforum, zich bij de woorden van Dujardin aan. “Netwerken en kennis delen staan meer dan ooit centraal. Samen bieden we meerwaarde voor de bezoekers, standhouders en alle partners van Maintenance NEXT. Niemand die iets in industrieel onderhoud doet kan in april 2019 nog om Ahoy heen.”

Maintenance NEXT wordt op 9, 10 en 11 april 2019 gehouden.

Zie ook: Trendrapport – een kijkje in de toekomst van de maintenance manager

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in