Broekman Logistics huurt warehouse in Tilburg

Belgische overname

Broekman Logistics breidt uit naar Tilburg. Het bedrijf neemt er een warehouse in gebruik met een oppervlakte van 26.000 vierkante meter.

Het complex is geschikt voor de opslag van koopmansgoederen en ligt vlakbij de barge terminal. Broekman huurt de warehouse. Bij de totstandkoming van de overeenkomst heeft JLL bemiddeld. Volgens Broekman past de uitbreiding in de groeistrategie die het er op nahoudt. Recent breidde de logistieke onderneming ook uit op de Maasvlakte en in Rotterdam. In totaal beschikt Broekman nu over een warehousing-capaciteit van 310.000 vierkante meter. Ongeveer 100.000 vierkante meter hiervan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Warehouse

Bij de uitvoering van de groeistrategie speelt het concept ‘BLUE4C’ een belangrijke rol, dat Broekman heeft ontwikkeld. Het speelt in op vier volgens het bedrijf belangrijke trends in de logistieke sector: de verschuiving van modaliteiten, het veranderen van veiligheidsvoorschriften, opkomende product/marktcombinaties die verschillende warehouses vereisen en de globalisering van productie en logistiek. Ook achter de naam BLUE4C zit een gedachte, legt Broekman in een persverklaring uit. Zo staan de eerste vier letters voor ‘Broekman Logistics Unlocking Europe’ en is 4C een verwijzing naar Coordinates, Combination, Customised & Compliant.

Strategische locatie

“BLUE4C sluit perfect aan bij onze groeistrategie in Nederland. Wij bieden op strategische locaties warehousing-capaciteit aan om zo continu in te spelen op de klantbehoeften”, verklaart managing director warehousing & distribution Willem Jan van Amersfoort van Broekman Logistics.

Zie ook: Opening warehouse Broekman Logistics op de Maasvlakte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in