Bouw nieuw dc in Venlo

De bouw is begonnen van een nieuw logistiek centrum op Trade Port Noord in Venlo. Het centrum moet komend najaar worden opgeleverd. In opdracht van vastgoedspecialist WDP, bouwt Willy Naessens Nederland voor Schenker Logistics BeNeLux een logistiek centrum van ongeveer 50.000 vierkante meter.

De eerste klant in het nieuwe warehouse wordt De’Longhi Group, producent van kleine huishoudelijke apparatuur. Vanaf september 2017 zijn naar verwachting circa 100 medewerkers in het logistieke centrum werkzaam. Met de bouw van de nieuwe site faciliteert Schenker Logistics BeNeLux in de groei van het klantenbestand en werkgelegenheid in de regio Venlo.

DB Schenker behoort in de Benelux tot de topdrie in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, verleent Schenker diensten op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychain management. Samen met de negen andere clusters in Europa, vormt Schenker Logistics BeNeLux regio Europa.