Boskalis voert rebranding door

Boskalis heeft de naam van de Dockwise Vanguard gewijzigd in BOKA Vanguard. Het offshore bedrijf doet deze rebranding omdat het alle activiteiten onder het merk Boskalis wil onderbrengen.

De naamswijziging vormt voor Boskalis het startschot voor ‘het proces om het geïntegreerde aanbod van diensten aan de offshore energiesector’ onder één merknaam te presenteren.

Rebranding

“Deze eerste belangrijke stap symboliseert de ambitie om de verschillende business units, elk met zijn eigen unieke achtergrond, samen te brengen om onze klanten een ongeëvenaarde combinatie van mensen, vaartuigen en activiteiten te bieden waarmee grenzen kunnen worden verlegd en new horizons worden gecreëerd”, aldus Boskalis in een persverklaring. Het bedrijf laat zich op de Offshore Technology Conference (OTC) in Houston voor het eerst onder deze rebranding zien.

Record

Het halfafzinkbare zwareladingschip BOKA Vanguard heeft niet alleen de primeur van een nieuwe naam, ook staat het op het punt een record te breken. De voorbereidingen worden getroffen om een negentigduizend ton wegend floating production, storage & offloading platform te laden. Dit weegt evenveel als driehonderd Boeing 747’s samen. Nooit eerder heeft een halfafzinkbaar zwareladingschip zo’n zware lading vervoerd.

Zie ook: Boskalis en Van Oord aan de slag in Brazilië