(Advertorial)Op de Aqua Nederland Vakbeurs kan je van 13 tot en met 15 maart de nieuwste innovaties en producten ontdekken op het gebied van waterbehandeling, -management en -technologie. BASF – Master Builders Solutions stelt dit jaar MasterSeal 7000 CR voor, een innovatief systeem voor waterdichting en betonbescherming in omgevingen met agressief afvalwater.

Het product is gebaseerd op de nieuwe technologie van BASF, Xolutect™. Deze unieke technologie werd ontwikkeld om problemen in uitdagende technische omgevingen op te lossen. MasterSeal 7000 CR kan worden toegepast in stedelijk en industrieel afvalwater, in zowel instroom- als uitstroomgebieden, biogasinstallaties, rioolwaterpijpleidingen en opvangbekkens in de industrie.

Voordelen

MasterSeal 7000 CR heeft een specifieke chemische weerstand tegen biogeen zwavelzuur en organische zuren, en heeft scheuroverbruggende eigenschappen.
Het is snel en makkelijk aan te brengen met rol of spuitapparatuur, dit bij temperaturen van 5 tot 35°C. MasterSeal 7000 CR is vochttolerant en kan dus op vochtige ondergronden worden toegepast.
Dankzij de snelle uithardingsseigenschappen zijn de stilstandtijden beperkt.
MasterSeal 7000 CR kent een bewezen duurzaamheid van minimaal 5 jaar. Het werd door het Fraunhofinstituut getest gedurende vijf jaar in omstandigheden die de situatie in een echte riool nabootsen. De testresultaten toonden geen significante veranderingen in de eigenschappen van MasterSeal 7000 CR.
Bezoek ons op stand L 129 en in de Innovatiestraat op stand J.