Beveiliging wordt slimmer dankzij samenwerking

Nsecure, specialist op gebied van safety&security, en BLiS Digital, specialist in digitale innovatie, slaan de handen ineen om samen te werken aan digitale oplossingen voor een veiligere wereld.

De partijen hebben daartoe een partnerovereenkomst gesloten. Hans van Driel (Nsecure): “De wereld om ons heen verandert snel en ook digitale technologie ontwikkelt zich in rap tempo. Eisen die hierdoor aan mensen en organisaties worden gesteld op gebied van veiligheid en privacy worden steeds strenger.”

Met de partnerovereenkomst worden de kennis en ervaring op het gebied van safety & security van Nsecure en de deskundigheid van BLiS Digital op het gebied van digitale innovatie samengevoegd. De software- en data-gedreven oplossingen die hieruit zullen voortkomen zullen Nsecure’s klanten in staat stellen om hun beveiliging, toegangsverlening en het voldoen aan regelgeving slimmer en efficiënter te regelen. Met de overeenkomst hebben Nsecure en BLiS Digital een gezamenlijk belang bij goede resultaten met de nieuwe oplossingen, wat leidt tot wederzijds commitment.

Een voorbeeld van de samenwerking van beide bedrijven is ‘Keyless Access’, een app die toegang geeft tot gebouwen en objecten, bijvoorbeeld voor storingsmonteurs en beveiligers. De app controleert op verschillende manieren en momenten of de gebruiker wel geautoriseerd en geïdentificeerd is waarna door middel van koppelingen met slotsystemen deuren geopend worden naar gebouwen en objecten. Deze oplossing van Nsecure en BLiS Digital zal bij klanten de oude sleutelbos en procedures rondom sleutelbeheer gaan vervangen.