CO2-heffing

Door ontwikkelingen zoals Smart Industry, Big Data en Industrial Internet of Things neemt de complexiteit en kwetsbaarheid van Industriële Automatisering en Controle Systemen toe. Naast een groot aantal voordelen, brengt deze digitalisering ook nieuwe beveiligingsuitdagingen met zich mee. 

Het is daarom van essentieel belang dat organisaties met een (complexe) productieomgeving zich goed oriënteren op de risico’s die zich kunnen voordoen binnen (de omgeving van) hun technische installaties en dat zij weten hoe zij zich tegen cybersecurity-incidenten kunnen wapenen. 

Industrial Cyber Security congres 

Op donderdag 14 maart organiseert Heliview het congres Industrial Cyber Security in DeFabrique in Utrecht. Over de beveiliging van industriële automatisering en controle systemen ter bescherming van de operationele continuïteit. 

Enkele hoogtepunten uit het congresprogramma

  • Cybersecurity is about making the connection. Ad Krikke, CISO & Alex van Delft, Corporate Manager Process Control bij DSM. 
  • Hoe wapent Rijkswaterstaat zich tegen cyber risico’s in de Industriële Automatisering? Remco Verschoor, Programmadirecteur Industriële Automatisering bij Rijkswaterstaat. 
  • Welke stappen kunt u zetten om uw OT-omgeving veiliger te maken? Roland Broersen, Business Manager Cyber Security bij SLTN 
  • Industriële Cyber Security risico’s buiten uw bedrijf. Anno Keizer, Manager Security bij Urenco Nederland. 

Het congres geeft een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt de deelnemer inzicht te krijgen in wat het specifieke level van security van (complexe) productieomgevingen moet zijn en hoe het staat met de digitale weerbaarheid van zijn of haar organisatie. Neem met de relatiecode 8KF9UHFS kosteloos* deel aan het congres en krijg in één dag concrete oplossingen en praktische handvatten om ervoor te zorgen dat uw operationele continuïteit gewaarborgd is én blijft. 

Meer informatie en kosteloos* deelnemen

* Deelname is alleen kosteloos voor (senior) specialisten werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie.