Privacybeleid - Contact

Bedrijf in Beeld

Bedrijf in Beeld

Europoort Kringen biedt de mogelijkheid een professionele bedrijfsfilm te laten maken van 90 seconden. Dit kan zijn over het ‘hele’ bedrijf, over een nieuw product, een wervingsfilm of wat u ook maar wilt uitlichten. Uw bedrijfsfilm wordt geplaatst in de digitale nieuwsbrief van Europoort Kringen. Hieronder kunt u stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat.

Stappenplan 90 Seconden bedrijfsfilm

VOORBESPREKING & RESEARCH

Er zal telefonisch/mail contact plaatsvinden waarin besproken zal worden wat de wensen zijn en wat u in de film naar voren wilt laten komen.

  • Binnen het format is er ruimte voor het filmen op 1 locatie
  • Binnen het format is er ruimte voor 2 interviews

SCRIPT

Er zal naar aanleiding van de voorbespreking een kort script geschreven worden waarin de besproken wensen beschreven zijn. Hierna is er nog ruimte om op dit script te reageren. Op basis hiervan kan het script aangepast worden. De definitieve versie van het script moet worden goedgekeurd voor de opnames van start gaan.

OPNAMEN

In overleg zal een opname datum gepland worden. Hierbij kan rekening worden gehouden met het feit dat er misschien factoren zijn die de opnames extra mooi/speciaal kunnen maken. Er zal een dagdeel gefilmd worden (6 uur uit en thuis , ongeveer 4 uur draaitijd)­­­.

MONTAGE

Er wordt een montage van 90 seconden gemaakt. Deze versie wordt opgestuurd, waarna er nog telefonisch/mail contact kan zijn om eventuele kleine wijzigingen door te voeren. De definitieve versie van de 90 seconden film zal volgens de afgesproken aanleverspecificaties worden afgeleverd.

Het tarief voor het laten maken van een bedrijfsfilm bedraagt €1285,-*. Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem contact op met Remco Rooij (+31 (0)6 53 22 08 22). Zij kunnen u verder informeren en in contact brengen met het productieteam.

* Aanpassen van het basispakket is mogelijk, maar kan extra kosten met zich meebrengen. Voor de montage zal rechtenvrije muziek gebruikt worden. Mocht er een voorkeur bestaan voor specifieke muziek dan kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn.