BAM gaat Rotterdamse terminals Vopak onderhouden

BAM Industrie heeft een contract in de wacht gesleept voor het onderhoud van drie terminals van Vopak in Rotterdam. Het gaat om de locaties Vopak TTR, Vopak Chemiehaven en Vopak Terminal Botlek.

Dit heeft BAM vorige week bekendgemaakt. Jeroen Maan, directeur BAM Industries, en Walter Moone, managing director Vopak Chemical Logistics, hebben de overeenkomst ondertekend. Het contract loopt drie jaar, met daarop de optie dit nog eens met twee jaar te verlengen.

BAM Industrie is thuis in het onderhouden van industriële technische installaties. Bij Vopak Terminal Botlek is BAM al vijfendertig jaar ‘de vaste onderhoudspartner’. Op de dit voorjaar gehouden Safety Day 2018 van het opslagbedrijf kreeg BAM de Vopak Contractor Safety Award uitgereikt.

Vopak zocht voor de terminals in de Botlek een partner waarmee het de maintenancewerkzaamheden gezamenlijk kan verbeteren. Het was de ervaring waarover het onderhoudsbedrijf beschikt, in combinatie met de veiligheidsprestaties die de asset owner deed besluiten voor BAM te kiezen.

De drie terminals van Vopak zijn samen goed voor ongeveer vierhonderd tanks en de daarbij behorende distributievoorzieningen. “Wij kijken ernaar uit ook de locaties Vopak TTR en Vopak Chemiehaven in onderhoud te nemen, en onze prettige en succesvolle samenwerking te continueren”, aldus Maan.

Zie ook: Trendrapport – een kijkje in de toekomst van de maintenance manager

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in