Ahoy Rotterdam introduceert netwerkapp

De datingapp Tinder heeft Ahoy Rotterdam geïnspireerd tot het maken van een zakelijke netwerkapp. Bezoekers en exposanten kunnen op vakbeurzen met elkaar in contact komen en bij een ‘match’ met elkaar afspreken.

Ahoy Connect

Met de nieuwe service – Ahoy Connect geheten – streeft Ahoy ernaar het aantal waardevolle ontmoetingen tijdens vakbeurzen te verhogen. Hoe werkt het? Bij de registratie van de beurs maakt de bezoeker of exposant een zoekprofiel aan met criteria van type organisaties, interesse in producten en diensten en beursdoelen. Vervolgens krijgen zij personen te zien in volgorde van relevantie die zij een ‘plus’ of een ‘min’ geven. Zo creëren zij een meeting list met mensen die zij willen ontmoeten. ‘Plussen’ deze mensen hen terug? Dan is er een match! E-mailadressen van de match worden vrijgegeven zodat de personen contact met elkaar kunnen opnemen om een concrete afspraak te maken tijdens de beurs.

Tijdens de vakbeurs InfraTech in januari is de nieuwe gratis app getest. Bij de beurzen Maintenance NEXT en Europort zal deze worden ingezet.