VOTOB Academy

Directeur Sandra de Bont van VOTOB heeft vorige week de diploma’s uitgereikt aan 26 personen die een opleiding aan de VOTOB Academy hebben doorlopen. Ze ontvingen een officieel mbo 2-, 3- of 4-diploma.

De diploma-uitreiking vond op vrijdag 21 juni plaats. De geslaagden ontvingen een mbo 2-, 3- of 4-diploma van de opleidingen Procesoperator A Tankopslag, Procesoperator B Tankopslag en Technisch Leidinggevende Tankopslag. De opleidingen duurden één of twee jaar.

VOTOB Academy

Directeur Sandra de Bont van VOTOB reikte de diploma’s uit in samenwerking met de partners van de opleiding: Litop, ROC Aventus en ROC Tilburg. Iedere geslaagde kreeg een persoonlijke terugkoppeling van zijn praktijkbegeleider of docent. Ook de docenten en praktijkbegeleiders werden in het zonnetje gezet, omdat zonder hun inzet het aanbieden van de opleidingen niet mogelijk zou zijn. 

VOTOB is de Vereniging van Nederlandse tankopslagbedrijven. Onder de vlag van VOTOB Academy worden verschillende mbo-opleidingen voor opslagtankmedewerkers aangeboden.

Zie ook: Zonnefolie op dag opslagtank Vopak in Vlaardingen