13e editie jaarcongres Industriële Veiligheid

(Advertorial)

Anders kijken, is meer zien tijdens de 13e  editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid.

industriele-veiligheid
DeFabrique in Utrecht is dit jaar opnieuw dé locatie voor het jaarcongres Industriële Veiligheid. 26 Januari is de dag voor de ‘bouwers/ontwerpers’ en voor de ‘gebruikers’ van industriële machines en installaties met als verbindende factor veiligheid.

Het congresthema is ‘Anders kijken, is meer zien!’ Met dit thema doen we een beroep op uw creativiteit. Onder leiding van dagvoorzitter Erik Peekel delen experts van onder andere TU Delft, VDL, URENCO, Johnson&Johnson en Heineken hun kennis en ervaringen. Nederlands hoogleraar neuropsychologie, prof. dr. Eric Scherder sluit de dag af. Hij beantwoordt onder meer de vraag: “Leidt meer kennis over het brein tot veiliger werken?”

Bekijk direct alle informatie over het congres en het uitgebreide programma op http://iv.heliview.nl.

Met meer dan 60 exposanten en meer dan 500 vakgenoten is dit congres dé ontmoetingsplek waar inhoud en netwerken bij elkaar komen. De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zorgt voor interessante gesprekken, die leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen voor samenwerking.

Neem kosteloos deel aan het congres Industriële Veiligheid op donderdag 26 januari 2017. Zo blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Industriële Veiligheid.