Abonneren op Europoort Kringen

Europoort Kringen is al meer dan 50 jaar het toonaangevende management magazine voor bedrijfsleven, kennisinstituten en overheden. Met actuele berichtgeving over ontwikkelingen op het kruispunt van nieuwe technologie, innovatieve projecten en regelgeving. Niet puur theoretisch, maar altijd vertaald naar de praktijk.

Zorg dat u inhoudelijk goed op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in het havenindustrieel complex van Nederland. Neem een abonnement en ontvang het magazine Europoort Kringen iedere maand!

 

Abonnementsprijs
Een jaarabonnement (12 edities) kost € 99 incl. btw. Als nieuwe abonnee maakt u het eerste jaar gebruik van introductiekorting. U betaalt voor het eerste abonnementsjaar slechts € 75 in plaats van € 99.

Wilt u ook iedere maand écht op de hoogte zijn? Vul dan hieronder het formulier in zodat u iedere maand verzekerd bent van een nieuwe uitgave.

 

Ja, ik neem een abonnement. Ik betaal het eerste abonnementsjaar € 75 i.p.v. € 99.

Bedrijf *
Contactpersoon *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Land
Telefoonnummer
E-mail *
Website
Opmerkingen

Ja, ik ontvang graag nieuws van Europoort Kringen via e-mail.

*verplicht veld

Abonnementen kunnen elk moment ingaan en worden na een jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan tot twee maanden voor het einde van de abonnementsperiode.